Home / Over Ekkel

Over Ekkel

Waarom kiezen voor kunststof uit Twente?

Het team van Ekkel garandeert persoonlijke en snelle service. Door extra aandacht voor professionele afwerking krijgen onze kunststof producten een duurzamer karakter. Een keuze voor ons betekent kiezen voor ambacht, duurzaamheid en snelle service. We richten ons vooral op het hoogwaardig afwerken van kunststof kozijnen. Maar we produceren, leveren en plaatsen ook bijpassende producten. Van schuifpui tot voordeur. Haal Ekkel in huis, voor kunststof van ambachtelijke kwaliteit!

Kom langs in onze showroom

We maken geen geheim van hoe wij werken. Neem gerust een kijkje in onze showroom te Nijverdal. Daar krijgt u een indruk van hoe mooi woningen worden met kunststof kozijnen. Maak wel evenĀ een afspraak. Dan weet u zeker dat wij alle tijd voor u nemen en de koffie vers klaarstaat. Uiteraard kunt u ons ook (telefonisch) bereiken via 0548 624882 of onsĀ contactformulier.

Garantie van Ekkel

Kunststof biedt waarde voor de toekomst. Onze hoogwaardige kunststof profielen blijven jarenlang mooi en onderhoudsarm. Toch bieden we u graag extra zekerheid. VEKA kunststof kozijnen systeem draagt KOMO certificering en de stalen versterkingen in de profielconstructie van VEKA kunststof kozijnprofielen houden ongenode gasten buiten de deur. VEKA en Heering verstrekken hun producten alleen aan streng geselecteerde partners als Ekkel.

Wij produceren en leveren met vakmanshand kunststof kozijnen en bijpassende producten vanuit onze werkplaats in Nijverdal.

- Edwoud Ekkel