Home / De voordelen van kunststof

De voordelen van kunststof

1. Veel kleuren mogelijk

U dacht dat kunststof kozijnen per definitie “spierwit” zijn? Dan brengen we u graag op andere gedachten! Met VEKA kozijnprofielen heeft u namelijk de keuze uit een breed pallet genuanceerde tinten, van uitgesproken eigentijds naar traditioneel en van uni tot houtdesign. De kleuren zijn onafhankelijk van elkaar voor binnen en buiten toepasbaar. Voor de oppervlakte van onze gekleurde profielen hanteren wij dezelfde hoge VEKA eigen kwaliteits- maatstaven als bij de profielproductie.

Offerte aanvragen

2. Onderhoudsvriendelijk

Kwaliteitsprofielen van VEKA gaan bijzonder lang mee en hebben een glad, weerbestendig oppervlak. Om ervoor te zorgen dat vensters, deuren en rolluiken er decennialang mooi uit blijven zien, moeten de volgende instructies voor verzorging en reiniging absoluut worden nageleefd.

Offerte aanvragen

Recycling / duurzaamheid

Moderne kunststof kozijnen uit hoogwaardige profielsystemen van VEKA leveren een bijdrage aan een beter milieu: ze verminderen door de uitstekende warmte-isolerende eigenschappen het energieverbruik in gebouwen en daarmee de uitstoot van CO2. VEKA zet in op productieprocessen waarbij een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen centraal staat.

Offerte aanvragen

Goede isolatie

Ventilatie is van groot belang om een aangenaam binnenklimaat te garanderen. Je kunt bij ons kiezen uit een breed scala aan draai-, kiep- en kantelramen. Daarnaast kunnen ventilatieroosters hierbij naar wens worden ingebouwd. De isolatiewaarde van onze kunststof kozijnprofielen is hoog, zowel voor warmte als geluid.

Offerte aanvragen

10 jaar garantie

Wij hebben veel vertrouwen in onze producten. Daarom zit er 10 jaar garantie op alle kunststof onderdelen. Deze garantie is onder andere voor het vervormen en verkleuren van kunststof profielen.

Offerte aanvragen